Voimaa ja vapautta kehoon liikkeestä

Personal Training

Henkilökohtainen valmennus

Voimaa ja vapautta kehon liikkeestä

Personal Training on henkilökohtaista valmennusta. Useimmiten henkilökohtaisessa valmennuksessa harjoittelevat saavuttavat aina tuloksia nopeammin kun itsekseen harjoittelevat. Kun PT-harjoituskerta on sovittuna kalenterissasi, niin lähdet treeneihin vaikka et ehkä jaksaisi.

Sinun omana valmentajana autan ja tuen sinua pääsemään tavoitteessasi eteenpäin. Oli sitten kyse elämäntapamuutoksesta tai aktiivi treenaajajalla  esim. liikkuvuuden lisääminen. Motivaattorina toimii tulokset. Kun huomaat voimiesi ja/tai liikkuvuutesi kasvavan, kunnon kasvavan ja ehkä jonkun ylimääräisen kilon karisevan, energiatasojen paranemisen –  säännöllisen harjoittelun seurauksena, niin silloin tiedät MIKSI olet aloittanut.

Harjoittelu kanssani tapahtuu ulkoliikuntapaikoilla, kuntosalilla (Siuntio) ja tarvittaessa myös kotonasi. Etä treenit Zoom videopalvelun kautta onnistuu myös. 

Också på Svenska.

Yksilö- & Pienryhmävalmennus

Toiminnallinen ulkotreeni, Kuntosali, Kahvakuulatreeni, Kehonpainotreeni, Kehonhuolto – Liikkuvuus, Kunto Thainyrkkeily, Luontoliikunta, Senioriliikunta, Etäliikunta

Terveyttä, Iloa & Energiaa

Personal training

60 min Personal Training Fennia Arena (+ kuntosalimaksu) Toiminnallinen ulkotreeni / luontoliikunta / liikkuvuusharjoittelu / kehonhuolto
Valmennusta 1-2 henk
60 min
85,00€ / tunti

TUTUSTUMISTARJOUS

Ensimmäisestä Stressi- / PT-palvelusta 15% alennus