Palvelut

beach, sand, stones

Stressinhallintavalmennus

Mind Coaching menetelmä, jota käytän on syntynyt vaativan työelämän tarpeista, jossa sitä on kehitetty ja käytetty. Se soveltuu mm. elämänhallinnan parantamiseen, elämätapamuutokseen sekä työelämän henkilöstön valmentamiseen.

Ohjatut ulkotreenit

Upinniemessä ja Kirkkonummen keskustassa. Eri kuntoisille liikkujille.

Yksilönä tai kokoa oma treeniporukka.
Hinta 95€/h sis. alv. ja pienvälineet
Kysy lisää: Nina 040 419 4156
(jätä viesti jos en vastaa, niin palaan heti vapauduttuani)

KYSYMYKSIÄ

K: Minulla on aivan kaoottinen tilanne. Työpaikalla on kovat paineet ja kotona on kova teini meininki. Olen todella väsynyt. En saa itseäni liikkeelle, vaikka tiedän että pitäisi. Syön vähän mitä sattuu ja milloin sattuu, nukun vähän huonosti ja pinna palaa kotona välillä vähän liian nopeasti. Tarvitsen apua vähän kaikkeen ja suunnan mistä lähteä liikkeelle. Haluaisin jaksaa paremmin sekä kotona että töissä. Voitko auttaa minua?

V: Hyvä että otit yhteyttä. Tämä on nykyään aika tavallinen tilanne, et ole yksin. Ensimmäisellä tapaamisella minulle aukeaa tilanteesi vähän paremmin. Silloin katsotaan
mitä sinä tarvitset ensin, asetetaan tavoite ja edetään siitä sitten pala kerrallaan eteenpäin
sinulle sopivina annoksina.

K: Kehoni on aivan jumissa. Tuntuu että olen rautakanki. Alaselkään ja niska hartia seutuun koskee välillä. Se haittaa jo minun elämääni ja mieltä. Olen käynyt hierojalla aika usein, mutta vähän ajan päästä tuntuu taas samalta. Mikä voisi auttaa?

V: Mahtavaa että otit yhteyttä! Hierojat ovat mahtavia ja hierottavana on hyvä käydä, mutta pelkästään hierojalla käyminen ei poista ongelmaa, kun vaan hetkellisesti. Ihan niin kun kaikessa mitä tehdään, niin tarvitaan säännöllisyyttä.

Mietitään vaikka niin että auto on ruosteessa ja laitetaan aina vaan maalia päälle. Se ruoste tulee sieltä aina esille. Eli, vaikka me käydään hierojalla tmv.,  rullaillaan ja laitetaan
linimenttejä ym. niin syvin ongelma ei poistu.

Minulla on tieteeseen perustuva yksinkertainen tekniikka millä harjoittaa liikkuvuutta. Se on maailmalla suosittu, koska sen on todettu antavan tuloksia jopa lyhyessä ajassa. Uskon, että
se sopisi sinulle. Elastisempi keho ja sitä kautta virkeämpi mieli. Tervetuloa kokeilemaan.

K: Olen jo pidemmän aikaa tuntenut enemmän ja vähemmän stressiä. Tuntuu että ihan pienetkin asiat stressaa, kuten äänet kun yritän jotain tehdä. En jaksa oikein enää mennä ystävien kanssa yhteydessä ja en saa mitään valmiiksi – olen ns. jumissa.

V: Hyvä että tunnistat stressin. Pitkäaikainen huono stressi on terveydelle hyvin haitallista. On tärkeää, että se ei mene liian pitkälle. Jos se pääsee liian pitkälle, niin keho huutaa pelin poikki, jos ihminen ei itse ymmärrä ja tulee Burn Out – Loppuun palaminen.

Sieltä on sitten pidempi matka ylös.

Ota pian yhteyttä, niin tilanteesi selviää minulle paremmin ja saat heti
ensimmäisellä tapaamisella konkreettisia työkaluja käyttöön.(Tarvittaessa ohjaan asiakkaan eteenpäin, mikäli koen että en ole oikea henkilö auttamaan.)

K: Nyt kun alan olemaan kypsässä iässä 45+ niin ymmärrän että minulla on moni elämäntapa pielessä ja tätä menoa tuloksena tulee jokin elämäntapasairaus, jos ei useampi. Haluan elää ja voida mahdollisimman pitkään – hyvinvoivana. Nyt tarvitsen apua vähän joka rintamalle. En ole koskaan ole oikein liikkunut (en ole kokenut tarpeelliseksi, huoh.) Enimmäkseen olen syönyt eineksiä, pikaruokaa ja juonut limua. Iltaisin olen mussutellut vähän sipsiä ja karkkia. Tupakkaa poltin kun korsteeni, mutta sain sen 2kk sitten lopetettua. Elämäntapa remontin tarpeessa siis olen. Olen siis todella rapakunnossa, enkä paljoa jaksa tehdä mitään, kun ylipainoakin on jonkun verran. Sovinko sinulle asiakkaaksi?

V: Mahtavaa että haluat muutosta! Tapaan sinut mielelläni. Kartoitetaan sinun tilanne ja katsotaan mistä lähdetään ensin liikkeelle. Tapoja lähdetään uusimaan sillä ajatuksella että ne saadaan arkeen pysyviksi.

Minä olen sinun tukena tässä matkalla ja ohjaan kohti oikeaa suuntaa. Sinä teet työn. Alku on aina haastavin ja se on hyvä pitää mielessä. Kun aloittamisen kynnys on ylitetty, niin jatkaminen on helpompaa. Muutos vaatii aina
ponnisteluja, mutta palkinto on sitten aika mahtava.