Hyvinvointivalmentaja

Nina Möller

Viiden lapsen äitinä minulle on kertynyt suuri kokemus normaalin arjen saloista. Olen kärsinyt piinaavasta stressistä, sekä kokenut muutoksen mahtavan voiman. Haluan auttaa vanhempia ja muita kasvattajia toimimaan lasten kanssa stressittömämmin ja paremmin. Tarjoan ratkaisuja haastaviin kohtaamisiin ja tilanteisiin niin kotona kuin työpaikalla.

Olen kouluttautunut paljon erilaisilla koulutuksilla (löytyy alempaa)  ja sovellan niitä kaikkia auttaakseni muita. Erityisesti olen innostunut stressinhallinnasta. Työni on merkityksellistä ja innostun joka kerta, kun näen positiivisen muutoksen asiakkaassa.

Minulla on aito halu palvella ihmistä. Hyvinvoinnin jakaminen muille on minulle tärkeää. Haluan tarjota koulutukseni ja elämäni tuomaa viisautta eteenpäin. Annan ihmisille työkaluja ratkaista elämän solmukohtia. Stressinhallinnan ammattilaisena hahmotan asioita nopeasti ja minulla on loistava kyky auttaa ihmisiä. Teen töitä ihmisten kanssa suurella sydämellä avoimesti heitä kuunnellen.

Toimin omana iloisena ja luotettavana persoonana. Asiakkaalta vaadin lämpimästi sitoutuneisuutta yhteistyöhön, jotta pääsemme helpommin tuloksiin. Opetan sinulle taitoja, joilla elät oman näköistäsi, parempaa elämää. Kanssani opit nauttimaan elämästä ja iloitsemaan arjesta.

Koulutukseni

Olen hakenut täydennystä koulutuksiini sekä Suomesta, että ulkomailta. Täydennän jatkuvasti osaamistani.

Vahvuuteni: Stressinhallinta – Liikkuvuus  – Toiminnallinen kuntotreeni – Elämäntapamuutos

Kohderyhmä: Työikäiset ja ruuhkavuosissa elävät.

Gravity Yoga - opettaja

Mind Coach - certified trainer

Personal trainer - toiminnallinen harjoittelu

Ravintovalmentaja

Koulutuksia

Sertifikaatit / Kouluttajat

Asiakkaiden palautteita

Asiakkaiden myönteinen palaute kannustaa minua jatkamaan ja kehittämään palvelujani jatkuvasti. Monipuolinen palveluvalikoima takaa sen, että jokaiselle löytyy sopiva apu, oli kyseessä sitten henkinen tai fyysinen suorituskyky.

“Nina on erilainen ja kiinnostava. Treenit ovat sosiaalisia ja lopulta vaativia. Hyvä, että hiki virtaa. Siksi siellä ollaan.”
Aikuinen mies
“Suurkiitokset sinulle Nina! Aina jännityksellä saa odottaa tuntiasi, erilaista kehon ja mielen jumppaa!”
Nainen +60 v