Mielenhallintaan

Mind Coaching

Sinäkin ansaitset mukavan elämän - vapauta stressikuormaa

Usein on kyse pienistä muutoksista omassa tekemisessä, arkisissa asioissa sekä ajattelussa.

Autan Sinua kirkastamaan tilannettasi, sekä saat konkrettisia työkaluja stressinhallintaan, parempaan palautumiseen sekä mielentaitojen vahvistamiseen – kohti mukavampaa elämää.

Mind Coaching menetelmä, jota käytän on syntynyt vaativan työelämän tarpeista, jossa sitä on kehitetty ja käytetty. Se soveltuu mm. elämänhallinnan parantamiseen, elämätapamuutokseen sekä työelämän henkilöstön valmentamiseen.

Joskus sitä ei vaan itse tajua kaiken kiireen ja suorittamisen keskellä pysähtyä ja miettiä mikä on minulle just nyt hyväksi ja onko tulevaisuudessa jokin tavoite minkä haluaisin saavuttaa ja mikä tällä hetkellä on este sen tavoitteen saavuttamiseksi. Ninan valmennus antoi just sen pienen hetken itselle jäsentää ja kirkastaa näitä ajatuksia. 
Ja hengittäminen syvää ja rauhallisesti oikeesti auttaa kun tulee tiukka paikka, tämä oli yksi todella hyvä työkalu mitä valmennuksesta sain. Suosittelen lämpimästi.
 
Kiireinen ruuhkis Äiti

Mind coaching

Mielenhallintaa - Vapauta stressikuormaa
60 min 85,00€
tai 3 x 60 min 225,00€ (norm 255,00€)
Hinnat sisältävät alv 24%

Kun olet ostanut valmennuksen verkkokaupasta, niin sovitaan tapaaminen joko etänä - Zoom tai Kirkkonummen keskustassa: nina@energynina.com

TUTUSTUMISTARJOUS

Ensimmäisestä Stressi- / PT-palvelusta 15% alennus

“Kaikki ovat samaa mieltä siitä, että kiireinen ihminen ei onnistu tekemään mitään asiaa hyvin, sillä mikään asia ei juurru syvälle mieleen, jota hajotetaan joka suuntaan. Se sylkee asiat ulos niin kuin ne olisi survottu sinne väkisin. Kiireisellä on kiire kaikkeen muuhun paitsi elämän elämiseen, eikä mikään asia olekaan yhtä vaikea oppia.”

Seneca n. 4 eKr-65jKr